İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Safa İlkokulu

Ock

Okulumuz Safa İlkokulu 4/K sınıfı öğrencilerinin tiyatro gösterilerinden kareler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, kendilerini tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz' Enerji verimliliği Haftası Etkinliklerimizden 'çalışmalar.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder,duyarlılıkları için tebrik ederiz.

BÜYÜK ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VEFATININ 82. YILINDA  ANDIK.

Anma programı 2 dakikalık saygı duruşu,ardından İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı. Günün anlam ve önemimini belirten konuşmayı, programın hazırlanmasında büyük emeği geçen Hüseyin Tolgacan Sipahi Ortaokulu Türkçe öğretmeni Yusuf Özal yaptı. 6/E sınıfından Ilgın Petek "Mustafa Kemal'in Gök Yazıları", yine 6/E sınıfından Elifnur Yıldırım "Mustafa Kemal'in Elleri" ve 8/F sınıfından Hazal Gelir "Bir Mustafa Kemal Vardı" şiirlerini okudular. Ardından 8/F sınıfından Hüsna Coşkun "Mustafa Kemal Hakkında Söylenenler"i okumak üzere kürsüye çıktı. 8/A sınıfından Mehri Çağla Yılmaz ve Yağmur Tekin , duygu ve düşüncelerini paylaşmak için kürsüdeydi. Hüseyin Tolgacan Sipahi Ortaokulu müzik öğretmeni Mert Karagüzel "Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar"ı seslendirdi. Program 3/G sınıfımız öğrencisi Ayşe Hale Zeki'nin "Mustaf Kemaller Tükenmez" şiirini okumasıyla sona erdi. Sosyal mesafeye dikkat edilmesi amacıyla sadece 3 sınıf okul bahçesindeki törene katıldı. Diğer öğrencilerimiz öğretmenleri refakatinde, sınıflarından töreni takip ettiler.Programın hazırlanması ve sunumunda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2/İ Sınıfının hazırladığı videoyu izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.